Piscina a Alzira

         

L'encàrrec consisteix en la reforma d'una antiga bassa de reg situada en una casa de camp a la Murta, paratge que pertany al terme municipal de la ciutat d'Alzira, molt conegut a la zona per la seua altíssima riquesa mediambiental i paisatgística.

Es tracta de dotar d'un millor accés a la piscina, de vestir els seus paraments interiors i d'ampliar l'espai que l'envolta, per poder així aprofitar millor les hores estiuenques de sol.

La intenció de la intervenció és dialogar de la millor manera possible amb el preciós bosc que l'envolta. Per a això, l’encontre entre el paviment i la muntanya es realitzarà amb una canaleta, replena de pedres que ajuda a una millor transició entre l'espai construït i l'entorn natural verge. S'utilitzarà també un verd blavós en el revestiment de l'interior de la piscina i un gris similar al de les pedres calcàries que l'envolten en el paviment, buscant d'aquesta manera entrar en harmonia amb l'espai en el qual s'inscriu.