Reforma a la Plaça Redona

 

La vivenda se situa en l'emblemàtica Plaza Redona de València, configurant part de la seva corbada façana de persianes alacantines i balcons de forja.

El projecte es desenvolupà en col·laboració amb Svetlana Ragozina, propietària i arquitecta de l'immoble. La intenció principal era buscar solucions on les zones de dia es trobaren relacionades amb l'amplitud visual de la plaça i les de nit i higiene, amb els carrers estrets posteriors del barri antic. Intentant sempre que la llum banyara la major part de la casa, resultant finalment un habitatge súper lluminós i ple de vida.

Els materials utilitzats tracten de posar en valor l'arquitectura i estructura antiga de la casa, evitant utilitzar falsos sostres i passant a deixar vistes les instal·lacions que comunament s'amaguen darrere d'ells.

 

Constructora: MIR Properties
Fotografia: Germán Cabo