tamborí

“Tamborí, en la pilota valenciana, és l’element construit a bisell de 45º, obrat amb morter o simple taulell, de 25cm de base i 25 cm d’altura, que remata els angles del frontó amb el terra, trencant l’angle recte. En considera aire en la partida, es a dir, no computa si el bot de la pilota rebota sobre ell, oferint major varietat de bots e improvistos en el recorregut de la pilota.”

 

Som Tamborí Arquitectes, un estudi d’arquitectura format per Vicente Benlloch i Rebeca Pérez. Ens dediquem a la nostra passió, dissenyar i fer realitat projectes pensats minuciosament on el detall arquitectònic està sempre present. Projectes tant d’edificació, com de reforma i rehabilitació desenvolupats a la ciutat de València i als pobles del seu voltant (Alzira, Benifaió, Manises…).

 

Per a tamborí és esencial que l’arquitectura satisfaga les necessitats  dels que la utilitzen. Per això, el treball colze a colze amb l’usuari es converteix en una de les claus dels nostres projectes. Cada projecte és un nou repte, on la màxima qualitat arquitectónica és la nostra essència, la qual cosa permet als nostres client convertir el seu projecte en una realitat única segons les seues necessitats.

 

L’objectiu és aconseguir el millor benestar i comoditat de l’usuari. Per això, la nostra arquitectura s’adapta a la climatología de València, amb especial atenció a l’orientació i ventilació de la construcción. Així mateix, Tamborí proposa sistemes de climatització que garanteixen l’estalvi i l’eficiència energètica. En definitiva, adaptem l’arquitectura sostenible i l’elecció dels materials a les necessitats del projecte, sense deixar de banda els principis de confort i salut per als futurs usuaris.