tamborí

 • Entenem

  l'arquitectura i l'ecosistema com un binomi inseparable. Un bon disseny arquitectònic basat en les condicions climàtiques i en solucions tècniques de baix impacte ambiental, dona com a resultat construccions on l'usuari o usuària es beneficia d'un alt confort higrotérmic, d'un estalvi energètic i d'un ambient saludable.

 • Creem

  arquitectura sostenible i eficient on convergeixen funcionalitat i entorn. Per a això comptem amb perfils professionals especialitzats en la construcció d'edificis de consum quasi nul i estàndards de sostenibilitat, certificats amb els segells BREEAM i PASSIVHAUS.

   

 • Dissenyem

  des de la nostra passió per l'arquitectura i el compromís pel mitjà, projectes adaptats a les necessitats de l'usuari o usuària, on el seu gaudi i benestar sempre és el motor i causa de cada decisió.

“Tamborí, en la pilota valenciana, és l’element construit a bisell de 45º, obrat amb morter o simple taulell, de 25cm de base i 25 cm d’altura, que remata els angles del frontó amb el terra, trencant l’angle recte. En considera aire en la partida, es a dir, no computa si el bot de la pilota rebota sobre ell, oferint major varietat de bots e improvistos en el recorregut de la pilota.”

 • Tamborí ho formem i dirigim Rebeca Pérez i Vicente Benlloch. A principis de 2015 decidim unir-nos per a poder gaudir de l'arquitectura i poder dur a terme els nostres projectes.

 • Rebeca Pérez

  Rebeca Pérez i Casterà és arquitecta per la Universitat Politècnica de València, màster en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya i certifcadora BREEAM. Part dels seus estudis es desenvolupen en la TUT, Finlàndia. Es forma professionalment en el prestigiós estudi EMBT (estudi d'Enric Miralles), Barcelona, en DeAlzua+, Paris i en MACBAD, València, on dirigeix projectes construïts a França. Finalista del concurs "40 Paisea a l'entorn del Castell de Bunyol".

 • Vicente Benlloch

  Vicente Benlloch Piles és arquitecte per la Universitat Politècnica de València. Cursa part dels seus estudis en la RWTH Aachen University. El seu desenvolupament professional comença a Marsella, T3 architecture, on es dirigeix cap a una arquitectura sostenible. Un dels seus projectes es publica en una reconeguda revista "Garten+Landschaft". Actualment, continua formant-se en aquesta direcció.

 • Col·laborem amb

  Enginyers i consultors
  Biteco
  Carlos Dueñas

  Dissenyadors de interiors / Infografistes​
  Samaruc estudio de diseño
  Cosín Estudio

  Arquitecte tècnic
  Juan Carlos Segrelles

  Paisatgistes
  María Gil
  Victor García

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf.